Hieronta

Urheiluhieroja Lohja Oy toivottaa sinut tervetulleeksi hierontaan!

Hieronta kuuluu olennaisena osana suomalaisen terveydenhuollon piiriin. Hieronnan menetelmät valitaan aina tarpeen ja tavoitteen mukaan. Päätetyöskentely ja staattinen työ aiheuttavat päänsärkyä, sormien puutumista sekä niska- ja hartiasärkyä.

Hieronnalla voidaankin lievittää stressiä ja tuoda helpotusta oireisiin. Hoitavan hieronnan vaikutuksesta lihasjännitys laukeaa, aineenvaihdunta vilkastuu ja kipu lievittyy. Hyvä palautuminen arjen kiireistä auttaa sinua jaksamaan paremmin. Yhdistämällä dry-needling käsittely ja hieronta, hoidosta saadaan kivuttomampaa ja rentouttavampaa.

Dry-needling: Länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktio hoitoa. Dry-needling hoito tehdään akupunktioneuloilla, jossa hoito kohdistetaan yksittäisiin myofaskiaalisiin kipupisteisiin.

Säännöllinen harjoittelu kuormittaa lihaksia , niveliä ja nivelsiteitä. Urheiluhieronnalla voidaan nopeuttaa palautumista harjoittelun ja kilpailun jälkeen. Ennen urheilusuoritusta hierontaa käytetään lihasten aktivoimiseen ja suoritukseen valmistautumiseen.

Lisää tietoa Dry-Needlingistä löydät täältä, klikkaa Dry needling otsikkoa.

Dry needling