Ajanvaraus

Varaa aikasi helposti ilman rekisteröitymistä. Varausjärjestelmä lisää 10min hieronta-aikaan, joka on tarkoitettu hierojan tauoksi. Aikaa ei veloiteta asiakkaalta.

Siirry online-ajanvaraukseen

Varausvahvistus saattaa mennä roskapostiin!

“Huom!”-sarakkeeseen voit lisätä omaan terveyteesi liittyviä lisätietoja tai hierontaan liittyviä toiveita, (esim. lämpö-/kylmähoito, pass. venytykset tai hieronnan voimakkuuden)

Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia!

Jos haluat tulla ostamaan lahjakorttia paikan päälle niin varaathan myös siihen ajan varausohjelmalla. Valitse tuote “lahjakortin nouto/osto” ja sijoita se kalenteriin haluamaasi ajan kohtaan. Kirjoita lahjakortin tiedot “Huom”-sarakkeeseen kuinka monta korttia haluat, lahjan arvo (hieronta/hieronnat), kenelle lahjakortti osoitetaan ja keneltä lahjakortti on. Niin lahjakorttisi on valmiina odottamassa kun tulet sitä noutamaan.

Ajan voit varata myös soittamalla numeroon 045 122 1995 tai 0465306784. Jos kalenterista ei löydy itsellesi sopivaa aikaa niin soita rohkeasti, myös lauantai aikoja kannattaa kysyä. Asiakkaan ollessa hieronnassa en vastaa puhelimeen. Otan yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Siirry online-ajanvaraukseen

Varausvahvistus saattaa mennä roskapostiin!

Rekisteriseloste, tietosuoja